Pirms / pēc: Garas viesistabas pārveidošana

Pirms / pēc: Garas viesistabas pārveidošana


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Šīs Nantes mājas rotājums bija nedaudz datēts. Lai to atsvaidzinātu, šīs Nantes mājas īpašnieki aicināja uz dekorēšanas firmu Kiosque Déco. Mērķis: pārkārtot dažādās telpas (ēdamistaba, viesistaba, ieeja, glabāšana) un pārveidot telpas rotājumu.

Vienošanās

Pirms: Ēdamistaba kavē pāreju uz dārzu, un masīvā viesistaba sašaurina istabu. Mēbeles vairs nav aktuālas un aizņem pārāk daudz vietas, salīdzinot ar istabas izmēriem.
Pēc: Dzīvojamā istaba un ēdamistaba ir apgriezti. Mēbeles ir mainītas, lai iegūtu mūsdienīgāku atmosfēru un telpā piemērotākus izmērus. Lai istabai piešķirtu siltu pusi, flīzētā grīda ir pilnībā pārklāta ar laminētu parketu balinātā ozolā. Viesistabā ir pievienots paklājs.

Ieeja

Pirms: Ieeja dod tieši viesistabā
Pēc: Lai vizuāli atdalītu ieeju no ēdamistabas, bet to pilnībā nesadalot, mēs uzstādījām moucharabieh - sava veida ažūra paneli, ko mēs bieži atrodam Austrumos un kas darbojas kā nožogojums. To izgatavoja amatnieks un pēc tam krāsoja tādā pašā zilā krāsā kā viesistabas apakšējā daļa. Arī ieeja un koridors ir pilnībā pārkrāsoti gaiši pelēkā krāsā, lai nepārslogotu rotājumu.

Ēdamistabas zona

Pirms: Šaura telpa, kurā nav viegli pārvietoties. Ļoti masīvās mēbeles nosver vietu.
Pēc: Istaba šķiet lielāka, un tur tiek atvieglota cirkulācija. Sienas apakšdaļa ir pārkrāsota negaisa zilā krāsā, kas piešķir telpai raksturu un veido apjomus, bet augšdaļas gaiši pelēkā krāsa nomierina un mīkstina. Plāna persiku krāsas sloksne, kas krāsota virs dīvāna, to izceļ un atmosfēru paspilgtina. Šo persiku krāsu dažās vietās atgādina mazi pieskārieni.

TV stūrītis

Pirms: Pārāk liela bufete apēd visu istabu un bloķē satiksmi.
Pēc: Plīts lieliski iederas telpā, pateicoties negaisa zilajai joslai, kas rāmē sienu. Televizora statīvu izgatavoja Nantes (Atelier Barbatruc) dizainers. Lai ievērotu budžetu, individuālu dizaineru mēbeles tiek sajauktas ar mēbelēm no nozīmīgākajiem dekorēšanas zīmoliem.

Kāpnes un noliktava

Pirms: tilpums zem kāpnēm nav optimizēts. Kāpņu koka lakotais koks ir ļoti klāt, un krāsa ir nedaudz datēta.
Pēc: krātuve, ko mēra pēc galdnieka un kas seko kāpņu telpas slīpumam. Tie tika uzstādīti, nedaudz atdalot tos viens no otra, lai nesamazinātu telpas tilpumu, kā tas bieži notiek, uzstādot pilnīgu krātuves bloku zem kāpnēm. Krāsotas tādā pašā krāsā kā siena, tādējādi mēbeles saplūst dekorā. Kāpnes arī tika slīpētas un krāsotas tādā pašā pelēkā tonī, lai tās vizuāli būtu mazāk redzamas.


Video: Savainojums. Pirms. Pēc. Pleca sasitums.


Komentāri:

  1. Kigabar

    Absolūti piekrīt jums. Šajā kaut kas ir un ir laba ideja. Tas ir gatavs jūs atbalstīt.

  2. Galantyne

    I'm sorry, but I think you are wrong. I propose to discuss it.

  3. Faerisar

    Manuprāt, tiek pieļautas kļūdas. Es ierosinu to apspriest. Rakstiet man PM.



Uzrakstiet ziņojumu